Onze geschiedenis

JPM Bakery is ontstaan vanuit een passie voor het bakkersvak welke al meerdere generaties in de familie van de Mortel heerst.
Zo is Sjef van de Mortel in 1938 begonnen met Bakkerij van de Mortel in het centrum van Deurne. Deze bakkerij is daarna overgenomen door zijn zoon Piet van de Mortel. Na meerdere jaren in deze bakkerij gewerkt te hebben kwam een van de vier zonen van Piet erachter dat s’nachts werken toch niet zijn ding was. Deze zoon was Jos van de Mortel en hij heeft daarom in 1988 JPM Fastfood opgericht.

Jos is destijds met de hulp van zijn vrouw Anita en broer Peter begonnen aan het produceren van met snacks gevulde broodjes in de bakkerij van zijn vader. Dit sloeg zo aan dat in 1995 onze huidige productielocatie is gebouwd op de Hendrik Mesdagstraat 7 in Deurne. Dit bedrijf hebben Jos, Anita en Peter samen met een aantal enthousiaste bakkers opgebouwd tot een professionele leverancier van diepgevroren gevulde broodjes voor een breed portfolio aan klanten. In 2020 hebben we vervolgens onze merknaam gewijzigd naar JPM Bakery.